Pictogram voor Microsoft Access

Access
Een database maken, tabellen toevoegen, relaties gebruiken, gegevens toevoegen en bewerken, gegevens beheren met query's, en formulieren en rapporten maken.

Help | Training

Pictogram voor Microsoft Defender

Defender
Bescherm uw apparaten tegen onlinebedreigingen zoals malware of phishing. Beschikbaar voor Windows, Mac, iOS en Android.

Help en training

Pictogram voor Microsoft Delve

Delve
Delve gebruiken om in contact te komen en samen te werken met anderen, en om relevante informatie te ontdekken en te verzamelen.

Help | Training

Pictogram voor Microsoft Excel

Excel
De nieuwste functies van Excel bekijken, sjablonen downloaden, en tips, hulp en training voor Excel krijgen, inclusief informatie van experts op YouTube.

Help | Training

Pictogram voor Microsoft Forms

Forms
Snel een formulier ontwerpen, een enquête maken en uitsturen en de resultaten analyseren.

Help | Training

Pictogram voor Microsoft Kaizala

Kaizala
Gebruik de mobiele app Kaizala om uw dagelijkse werk te beheren, beveiligde berichten te verzenden en realtime feedback te krijgen.

Help | Training

Pictogram Microsoft-lijsten.

Lijsten van Microsoft
Orden de informatie die u belangrijk vindt in een lijst. Houd problemen, activa, routines, contactpersonen, voorraad en meer bij en deel de gegevens met anderen.

Help | Training

Pictogram voor Microsoft Teams

Microsoft Teams
Instellen, aanpassen en samenwerken in teams en op kanalen, werken met berichten, en chats, oproepen en vergaderingen starten.

Help | Training

Pictogram voor Microsoft OneDrive

OneDrive
Samenwerken met anderen, uw bestanden bewaren, delen en synchroniseren, en hulp, training en tips vinden voor OneDrive en OneDrive voor Bedrijven.

Help | Training

Pictogram voor Microsoft OneNote

OneNote
Notities maken en opmaken, tekenen en schetsen, georganiseerd blijven, delen en synchroniseren, en OneNote op uw mobiele apparaten gebruiken.

Help | Training

Pictogram voor Microsoft Outlook

Outlook
Outlook instellen en aanpassen, e-mailberichten schrijven en verzenden, uw postvak IN ordenen en uw e-mail, contacten, taken en agenda beheren.

Help | Training

Pictogram voor Microsoft Planner

Planner
Vragen om deskundig advies over hoe u evenementen kunt plannen, een proces kunt bijhouden, inhoud kunt publiceren en klanten kunt helpen met Planner.

Help | Training

Pictogram voor Microsoft PowerPoint

PowerPoint
Maken, delen en samenwerken aan presentaties, dia's, tabellen en animaties maken en afbeeldingen en video's invoegen.

Help | Training

Pictogram voor Microsoft Project

Project
Alle projecten van uw organisatie op één plek bekijken, toegang krijgen tot projecten vanuit verschillende apps en functies voor gevorderden gebruiken.

Help | Training

Pictogram voor Microsoft Publisher

Publisher
Agenda's, wenskaarten, etiketten, nieuwsbrieven en marketingmateriaal ontwerpen met behulp van kant-en-klare sjablonen.

Help | Training

Pictogram voor Microsoft SharePoint

SharePoint
De moderne SharePoint-mogelijkheden verkennen, zoals: sites en nieuws vinden en volgen, sites, berichten en lijsten maken, bestanden maken en delen in een bibliotheek, en SharePoint-bestanden en -mappen synchroniseren.

Help | Training

Pictogram voor Microsoft Skype voor Bedrijven

Skype voor Bedrijven
Aan de slag gaan met Skype voor Bedrijven op Windows of Mac en meteen beginnen met bellen, chatten en online vergaderen.

Help | Training

Pictogram voor Microsoft Stream

Stream
Aan de slag met uploaden, indelen en delen van uw video's met Microsoft Stream.

Help

Pictogram voor Microsoft Sway

Sway
Maak een sway, voeg tekst, afbeeldingen en video's toe en ontwerp en deel uw Sway.

Help | Training

Pictogram voor Microsoft To-Do

To-Do
Lijsten maken en delen, vervaldatums en herinneringen toevoegen, uw dag plannen en uw taken synchroniseren met Outlook-taken.

Help | Training

Pictogram voor Microsoft Visio

Visio
Uitgebreide stroomdiagrammen maken, inclusief shapes, verbindingslijnen, tekst, afbeeldingen en tabellen.

Help | Training

Pictogram voor Microsoft Word

Word
Uw project snel opstarten met kant-en-klare sjablonen, samen met anderen aan documenten werken, en hulp, training en tips voor Word vinden.

Help | Training

Pictogram voor Microsoft Whiteboard

Whiteboard
Werk samen aan dit vrije vorm digitale canvas, of het team zich nu op één locatie of op meerdere locaties bevindt.

Help

Pictogram voor Yammer

Yammer
In contact blijven met uw netwerk en ontdekken hoe u Yammer kunt gebruiken voor dingen zoals: bestanden delen, actuele informatie van uw bedrijf krijgen en communiceren met anderen.

Help | Training